Home

Marşul a început la Parohia Greco-catolică din Parcul Carmen Sylva, unde reprezentanţii cultelor creştine din oraş au ţinut mai multe discursuri. Opriri au fost la Catedrală, în Piaţa Unirii şi la Domul Catolic.

Printre “reformele” iniţiate de bolşevici cu scopul de a distruge valorile tradiţionale ale familiei ruse a fost legalizarea avorturilor. Astfel, URSS a devenit una dintre primele ţări din lume în care avortul a fost legalizat, încă din 1920. Cât de mult “bine” a făcut lumii societatea atee sovietică, am simţit-o şi noi pe pielea noastră, iar ciocoimea politică ce ne asupreşte astăzi nu este decat un reziduu nenorocit al vacuum-ului creat în societatea românească de către stalinişti prin decapitarea elitelor noastre.

Însă Marea Foamete stalinistă din anii ’30, care a dus la moartea a 7 milioane de ucrainieni, păleşte în faţa monstruoasei cifre de 20.000.000 de copii ucişi prin avort în România în ultimii 50 de ani. Vorba unuia dintre participanţi, noi românii o ducem mult prea bine decât am merita, dacă Dumnezeu ne-ar răsplăti conform tuturor acestor crime.

Lozinca mea preferată? “God made Adam and Eve, not Adam and Steve. 1 Man + 1 Woman = Marriage. Anatomically correct!”

O ultimă observaţie: nu a fost prezentă absolut nicio oficialitate a oraşului. Niciun politician nu a găsit de cuviinţă să ia parte la acest marş – suntem convinşi că nu ar fi dat bine faţă de U.E. Laşitate înainte de toate, bani să iasă, ciolan să fie. Române, dormi liniştit: Nomenklatura lucrează pentru tine!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s