Home

Image

Cu 20 de zile înainte de alegerile europarlamentare, Camera Deputaţilor îşi permite să nu aibă cvorum, pentru votarea unor Legi importante, cum este cea cu dedicaţie pentru RMGC, care îşi aştepta astăzi obştescul sfârşit, după avizul de respingere al Comisiei Parlamentare şi cel al Senatului.

Trag de aici o singură concluzie: băieţii ăştia fac tot dinadinsul să nu venim la vot. Să ne scârbească în aşa hal, încât cotele ridicate de absenteism să le permită să câştige alegerile (din nou, din ce în ce mai uşor) cu activul fanatizat de partid, conectat prin primari şi baroneţi la mila sustrasă din banul public.

În acest context, anularea votului nu face decât să se plieze pe strategia lor, de subminare a democraţiei şi a statului de drept. De aceea, nu îmi voi anula votul, ci voi vota imprevizibil, în condiţiile în care noncombatul pe probleme de mediu este mai mult decât evident la toate partidele parlamentare. Voi vota aşadar, imprevizibil, pe unul dintre candidaţii independenţi la europarlamentare.

Aşa, ca să crape pesedeul de ciudă, cu puii, şi umbrelele, şi găleţile lui cu tot.

Advertisement

One thought on “Lipsa de cvorum vs alegeri europarlamentare

  1. Pentru cei interesati sa-l intalneasca pe Iulian Capsali, acesta va fi prezent la Timisoara, vineri 16 mai, la ora 18:00, in sala de conferinte a hotelului Iosefin Residence (vizazi de biserica de la Sinaia).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s